Miljövänliga städprodukter

Tidy.nu erbjuder hemstädning med miljövänliga rengöringsmedel från det svenska företaget Pure Effect – det blir rent och fräscht med omtanke om dig och naturen. Produkterna är baserade på effektiv bioteknik och gör rent på djupet ända ner i materialens minsta porer.

Biotekniska rengöringemedel

En del av vår vardag

Bioteknik innebär att använda naturens egen logik, mikroorganismer, för att skapa produkter som vi har nytta av i vårt samhälle. Bioteknik, bakteriekulturer och enzym används idag inom alla möjliga områden, från att rena vatten i vattenreningsverk till att framställa filmjölk som vi äter. Eller till att göra rent i hemmet!

Hållbar städning är vår framtid

Idag betyder ”rent” mer än bara att smutsen ska bort. Allt fler väljer miljövänliga städprodukter med omtanke om människor, miljö och materialen omkring oss. Bioteknik är ett skonsamt och samtidigt effektivt alternativ som kraftigt minskar användningen av kemikalier i vår vardag. Ett medel till alla ytor ersätter mixen av kemflaskor med traditionell rengöring. Att växla till bioteknik skonar hav, luft, växter, djur – och dig och din familj förstås.

Dokumenterat ofarliga

Allt mikrobiologiskt liv delas in i fyra klasser. De bakterier som finns i produkterna vi använder tillhör klass 1 och är dokumenterat ofarliga för människa djur och natur.

Rent längre

Det rengöringsmedel vi använder rengör på djupet och lämnar kvar en aktiv biofilm som fortsätter att göra rent även efter städningen. Mikroorganismerna fortsätter att bryta ner smuts och hålla borta luktproducerande bakterier.

Används av proffsen

Rengöringsmedel baserade på bioteknik är egentligen inget nytt på marknaden. Produkterna används inom professionell rengöring sedan femton år, bl a av kommuner, skolor, flygplatser, nöjesparker och stora företag.

Leverans till dörren

Om du använder vårt abonnemang för rengöringsmedel behöver du inte tänka mer på att köpa rengöringsmedel, vi levererar dessa till dig kontinuerligt vartefter de förbrukas.

Läs mer om produkterna på Pure Effects hemsida

Pssst! Om du hellre vill att vi använder dina städprodukter så gör vi gärna det också!

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@tidy.nu eller 010-516 39 00