Veckans stjärnbarnvakt

– Sara från Älvsjö

  • 2019-03-20
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

Sara Lindenius nannynu barnvakt

Sara är 17 år och bor i Älvsjö, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan augusti 2018. Idag jobbar Sara åt två familjer, en som bor i Kärrtorp och en som bor på Odenplan . Hon studerar nu sitt andra år på gymnasiet med inriktning ekonomi. På sin fritid älskar hon att träna, ta långa promenader i naturen och umgås med vänner. Vi på Nannynu! tycker att Sara gör ett superbra jobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Sara nedan.

“Det går väldigt bra med Sara. Hon är lätt att ha och göra med, ansvarstagande, påhittig och väldigt omtyckt av barnen
Saras barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

För att jag alltid får så bra energi av att umgås med barnen. Jag lär mig också mycket av vara med barn och av vad de har att säga.

Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

Nannynu är ett jättebra företag på det vis att de hjälper mig att på ett smidigt sätt få kontakt med en familj. Men de är också en trygghet under tiden jag jobbar tack vare handledning och användbar information.

Vad har du och din kontaktperson för relation?

Min handledare heter Sebastian, vi har en jättebra kontakt och jag känner att han alltid finns tillgänglig om jag har frågor och funderingar.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

 Favoriten för barnen är att kittlas, annars kör vi mycket lekar och sporter utomhus.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Kom ihåg hur roligt det var att leka när man var liten, om du anstränger dig kommer du känna samma härliga känsla när du umgås med barnen som när du själv var i den åldern.

Hur hörde du talas om Nannynu?

 Via brev på posten.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Sara om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag hämtar barnen på skolan, sedan går vi hem och äter mellanmål. Beroende på humör, energi och väder hittar vi senare på en rolig lek fram tills föräldrarna kommer hem.

Kontaktperson

Freja Senke

Marknad & kommunikation