Veckans stjärnbarnvakt

– Sandra från Älvsjö

  • 2018-09-25
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

Sandra Khatemi nannynu barnvakt

Sandra är 22 år och bor i Älvsjö, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan oktober 2013. Idag jobbar Sandra åt en familj i Hammarby Sjöstad. Hon studerar nu en filosofie kandidat i media och kommunikation på Stockholms Universitet. På sin fritid gillar hon att umgås med vänner och familj, laga mat och baka, samt titta på serier. Vi på Nannynu! tycker att Sandra gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Sandra nedan.

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

När man jobbar som barnvakt så får man använda sina kreativa sidor och dessutom är jobbet flexibelt och uppgifterna varierande vilket passar mig. Sedan är det ett väldigt roligt jobb eftersom att barn är så himla initiativrika och nyfikna, det är mycket som händer hela tiden och man har aldrig en tråkig stund! Det är även roligt att se hur barnen växer och utvecklas för varje år som går.

Vad tycker du om att jobba för Nannynu?

Nannynu! är väldigt professionella och bryr sig jättemycket om oss barnvakter. Vi har väldigt bra avtal och dessutom finns våra kontaktpersoner alltid tillgängliga om vi har några frågor vilket känns tryggt.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Dom tycker bland annat om att leka ute på gården, att bygga med lego och att spela spel. Dom gillar även att kolla i böcker och diskutera olika ämnen. Dom vet så mycket för sin ålder!

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Att överösa barnen med kärlek, det gör dom gott 🙂

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag började på Nannynu! år 2013 när jag gick på gymnasiet. Jag letade efter flexibla extrajobb och surfade runt på nätet, till slut hittade jag en av Nannynu!s annonser på arbetsförmedlingens hemsida och skickade in en ansökan.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Sandra om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Vid ca 16.00 brukar jag hämta det yngsta barnet på förskolan och sedan brukar vi promenera hemåt. Oftast blir det en lekstund ute på gården innan vi går in och tills dess har det äldsta barnet kommit hem från skolan. Sedan brukar jag förbereda middag och under tiden brukar barnen leka med varandra eller kolla en stund på tv, och därefter sätter vi oss vid matbordet och äter. När vi har ätit upp och plockat undan brukar vi leka, spela spel, eller bygga med lego och vid ca 19.00 brukar föräldrarna komma hem.

Sandra Khatemi barnpassning

Kontaktperson

kontakt nannynu Sophie Åslev

Sophie Åslev

Marknad & kommunikation