Veckans stjärnbarnvakt

– Rina från Kungsängen

  • 2019-05-15
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

Rina Magnusson nannynu barnvakt

Rina är 16 år och bor i Kungsängen, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan januari 2019. Idag jobbar Rina åt en familj i Vasastan. Hon studerar på gymnasiet och på sin fritid gillar hon att träffa vänner och umgås med dem. Vi på Nannynu! tycker att Rina gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Rina nedan.

Vi är jättenöjda med Rina. Barnen tycker om att leka med henne och hon tar väl hand om dem och är duktig på att vara delaktig i deras lekar”
Rinas barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag tycker det är roligt att passa barn för att dom är så kreativa och man lär sig alltid något nytt.

Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

Jag tycker att det är roligt att jobba via Nannynu på grund av att man alltid kan höra av sig till sin kontaktperson (min kontakt person är Elina) om det är något man undrar över och får nästa alltid svar direkt och det har även varit väldigt enkelt att hitta en familj via dom.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

När jag är med barnen brukar vi vara ute i parken och gunga och leka och när vi är inne så brukar vi hålla på med lego eller pussla.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt tips till andra barnvakter är att vara kreativ och känna av vilket humör barnen är på och anpassa vad man ska göra när man träffas.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag hörde talas om Nannynu via en vän som jobbat via dom och rekommenderade dom starkt.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Rina om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

En arbetsdag för mig innebär att jag hämtar barnen på dagis och sen går vi ut i parken och leker. Jag har oftast med mig lite mellanmål i form av frukt. Efter vi lekt klart i parken så går vi hem och när vi kommer hem så brukar vi leka lekar och pyssla och sedan lagar jag middag. När barnen ätit klart så brukar vi leka en stund till och sedan kommer föräldrarna hem och vi säger hejdå

Rina Magnusson barnpassning

Kontaktperson

Freja Senke

Marknad & kommunikation