Om Tidy.nu

Tidy.nu är ett städbolag med inriktning framför allt på privatpersoner

HemstädningFlyttstädningFönsterputs

  • Köpande kunder just nu
  • 402
  • Trustpilot Trustscore
  • 4,5 av 5
  • Google reveiws
  • 4.0 av 5

Tidy.nu – full fart framåt!

Vi har sedan starten 2016 utökat vår verksamhet varje år och vi siktar på att fortsätta växa

Tidy.nu grundades 2016 av Erik Zetterström, Jeanette Holm och Per Danckwardt. Bolaget startade som en del av barnvaktsbolaget Nanny.nu men bröts strax ut och blev ett eget bolag.

Vi är i dagsläget verksamma i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Västerås och erbjuder en rad olika tjänster så som veckostädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs och kontorsstädning. Vårt fokusområde är dock privatpersoner och återkommande städuppdrag.

För oss är relationen till såväl kunder som personal central, vi följer därför löpande upp alla relationer för att säkerställa att alla parter är nöjda och får den hjälp/stöd de behöver. Vi är förstås också mycket måna om kvaliteten i vårt arbete och lägger mycket tid och energi på att skapa tydliga instruktioner och checklistor samt att utbilda vår personal och löpande ge återkoppling.

Trots att bolaget startade för bara några år sedan har vi redan hunnit hjälpa hundratals familjer. Vi siktar dock ständigt mot nya höjder och räknar med att fortsätta utöka vår verksamhet varje år.

Vi är Tidy.nu

Träffa fyra centrala profiler på Tidy.nu

Tidy.nu – vår storyline

Nedan är väsentliga händelser genom åren

Mycket har redan hunnit hända på Tidy.nu men ändå är vi bara i början av vår resa. Vi har expanderat till nya orter och anställt många nya kollegor genom åren och förstås, städat otaliga kvadratmeter golv, skåpsluckor, fönster och mycket annat.

Vi siktar på att fortsätta framåt på samma sätt och med samma värderingar som när vi startade, vi ska behålla fokus på leveransen i alla led och relationer med personal, kunder, samarbetspartners och leverantörer. Vi tror att det kommer ge oss många minnesvärda ögonblick att fylla dina webbsida med så kika in då och då för att följa vår utveckling!

2016

Tidy.nu grundas

2018

100 aktiva kunder och expansion till Uppsala

2019

300 aktiva kunder och expansion till Västerås och Göteborg
Management buyout – nya ägare och ny VD

2020

Tidy.nu blir kollektivavtalsansluta via Almega

Orter

Tidynu! är aktiva i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Västerås med omnejd. Se nedan för mer detaljer:

Orter

Nanny.nu

Koncernen startade med barnvaktsbolaget Nanny.nu läs gärna mer om dem här:

Nanny.nu

Handy.nu

Vår senaste satsning i koncernen är Handy.nu som leverarar hantverkstjänster. Läs gärna med om dem här:

Handy.nu