Veckans stjärnbarnvakt

– Natalie från Bohus

  • 2019-09-04
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

Natalie Ryberg nannynu barnvakt

Natalie är 17 år och bor i Bohus, norr om Göteborg. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan februari 2019. Idag jobbar Natalie åt familjer som bor i Kungälv och Älvängen. Hon studerar på gymnasiet med inriktning vård och omsorg. På sin fritid gillar hon att laga mat, baka och umgås med vänner. Vi på Nannynu! tycker att Natalie gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Natalie nedan.

Vi är supernöjda. Natalie har bra kommunikation och är punktlig”
Natalies barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Det som är så roligt med att passa barn och att jobba som barnvakt är att det är sjukt lärorikt. Jag tror att det kan vara en väldigt viktig kunskap att kunna ta hand om någon annans barn för det finns ju så mycket allvarliga saker som skulle kunna hända som man hela tiden måste jobba mot för att förhindra. Sen så är barn väldigt ärliga och roliga personer att vara med så det gör ju också det hela lite roligare.

Vad har du och din kontaktperson för relation?

Min kontaktperson på Nannynu är Julia Sandborgh, jag känner att jag skulle kunna prata med henne om det är något och jag får alltid svar på mina frågor.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Hos ena familjen jag är hos gillar barnen att jag läser men dem tycker även om att pyssla och göra kreativa saker. Hos min andra familj har vi haft den del utelek, vi har matat ankor några gånger osv.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att försöka vara en förebild för barnen, var någon som barnen kan se upp till och någon som dem kan längta efter till nästa gång ni ses. Var bara dig själv.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag fick reda på Nannynu genom att jag var inne på en annan hemsida och kollade på andra jobb. Så kom det upp som ett förslag!

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Natalie om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

En vanlig arbetsdag ser olika ut beroende på vilken familj jag är hos. Men hos min ena familj är det först hämtning på förskolan som gäller, sen så blir det lek resten av tiden. Ute eller inne beroende på vädret.

Natalie Ryberg barnpassning

Kontaktperson

Freja Senke

Marknad & kommunikation