Veckans stjärnbarnvakt

– My från Lomma

  • 2018-02-14
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

My Tigervall, nanny

My är 17 år och bor i Lomma, Skåne. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan augusti 2017. Idag jobbar My åt en familj i Lomma. Hon studerar nu på gymnasiet där hon läser samhälle och beteende på Polhemsskolan i Lund.  På sin fritid tränar hon innebandy och träffar vänner. Vi på Nannynu! tycker att My gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med My nedan.

My känns mycket ansvarsfull. Kommer alltid i tid, svarar direkt på sms och känns pålitlig.”
Mys barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Eftersom ingen passning/dag är sig lik. Man hittar på olika grejer varje gång man passar barnen, och det finns alltid saker man kan göra. Man rör även på sig mycket och sitter inte stilla.

Vad tycker du om att jobba för Nannynu?

De har mycket bra service, och de hjälper alltid en ifall man stöter på ett problem. De är ett mycket bra företag och lätt att förstå och använda sig av.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

De gillar att leka mycket med vatten, annars att hoppa studsmatta är en stor favorit. Att lyssna på musik och sjunga med sitter aldrig heller fel.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Planera i förväg vad du ska göra när du passar barnen så det inte slutar med att ni sitter framför tv och kollar film. Undvik din mobiltelefon så mycket som möjligt och försök att prata med barnen, var en kompis till dem men ändå en förebild.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Annons på Instagram.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt My om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag kommer till familjen, pratar om upplägget under dagen/kvällen, ifall jag ska natta något barn etc. Efter det går föräldrarna och jag och barnen leker fullt ös. Det är allt möjligt vi leker, kurragömma, målar, osv. Efter klockan börjar närma sig läggdags så äter vi lite kvällsfika vilket brukar bestå av en macka och lite yoghurt. Sen går vi och borstar tänderna och byter till sovkläder. Ibland läser jag och ibland lyssnar vi på ljudbok. Jag säger jämnt att jag sitter utanför deras rum och finns här ifall det är något.

My nanny och barnpassning

Kontaktperson

Robert Bällstav

Kommunikationschef