Veckans stjärnbarnvakt

– Max från Täby

  • 2018-06-14
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

Max Hansson nannynu barnvakt

Max är 18 år och bor i Täby, Stockholm. Han har arbetat hos Nannynu! sedan februari 2018. Idag jobbar Max åt en familj i Stocksund. Han studerar nu sitt andra år på gymnasiet där han läser internationell ekonomi. På fritiden tycker han om att spela badminton och umgås med vänner. Vi på Nannynu! tycker att Max gör ett toppenjobb med barnen han passar och vill därför lyfta fram honom som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Max nedan.

Vi tycker att Max är helt fantastisk och det går toppenbra. Han är en flexibel, pålitlig, ansvarsfull och ordningsam person som vi känner stort förtroende för. Barnen älskar honom och de brukar busa och leka tillsammans.”
Maxs barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag tycker att jobba som barnvakt hos NannyNu! sällan känns som ett arbete, och jag tror att det är få jobb som är så pass roliga som att sitta barnvakt! Tänk vilken lyx att få gå till jobbet och leka dunken! 

Vad tycker du om att jobba för Nannynu?

NannyNu! har varit otroligt professionella och hjälpsamma ända sedan jag kom i kontakt med dem, och man märker att de bryr sig om sina barnvakter. Man får t.ex en kontaktperson som du kan ställa frågor till och som regelbundet kollar av med både barnvakten och familjen och ser till så att allting går bra.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Det roligaste brukar vara att leka lekar som kull, dunken eller kurragömma, roligast om man kan leka utomhus dessutom. Men efter att ha lekt ett tag brukar de (och jag) bli trötta och då lägger vi pussel eller spelar något spel istället.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Föregå med gott exempel! Barnen kommer se upp till dig och du har ett stort ansvar, men också en stor möjlighet att vara en positiv förebild för barnen.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag fick ett brev hem med information om Nannynu!, och jag hade även sett reklam för företaget i skolan.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Max om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Först hämtar jag barnen från dagis/fritids strax efter 16, sen går vi hem vilket kan ta allt från 30 minuter upp till nästan en timme, beroende på hur mycket kul det finns att göra på vägen. Väl hemma brukar vi äta någonting till mellis, för att sedan leka eller spela spel fram till middagen som brukar lagas runt klockan 18. Efter middagen brukar det vara dags för mig att åka hem.

kontakt nannynu Sophie Åslev

Sophie Åslev

Marknad & kommunikation