Veckans stjärnbarnvakt

– Lovisa från Gnesta

  • 2019-03-13
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

Lovisa Hast nannynu barnvakt

Lovisa är 17 år och bor i Sollentuna, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan januari 2019. Idag jobbar Lovisa åt en familj på Kungsholmen. Hon studerar nu sitt andra år på gymnasiet där hon läser det samhällsvetenskapliga programmet. På sin fritid gillar hon att rida, resa, upptäcka nya saker och ta långa promenader med vänner eller pojkvännen. Vi på Nannynu! tycker att Lovisa gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Lovisa nedan.

Vi är otroligt nöjda med Lovisa, barnen älskar henne! Finns bara positiva saker att säga”
Lovisas barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Barnen har mycket energi och är nyfikna på att lära sig nya saker vilket är underbart. Man kan leka, busa, ha kul och det känns alltid naturligt.

Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

För det första tycker jag om att få vara med barn och därav är Nannynu! perfekt. Det är ett fantastiskt företag som tar kunder och barnvakter på allvar. De som jobbar på Nannynu! har varit stöttande, trevliga och noggranna med allt de gör, vilket jag värdesätter och tycker är viktigt.

Vad har du och din kontaktperson för relation?

Jag har Elina Lundin som kontaktperson och har varit mycket nöjd med våran relation. I början fick jag mycket hjälp med att komma igång när jag började jobba som barnvakt, vilket var mycket tacksamt. Jag får snabb respons om jag har några funderingar och hjälp med det jag ber om.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen älskar att pyssla, rita, busa, leka eller baka!! Allt som går att skapa med hjälp av lite fantasi och energi är alltid uppskattad.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Att vara med och leka eller på olika aktiviteter är så mycket roligare, både för barnen men även för barnvakten. Var alltid närvarande och visa för barnen att du är där på riktigt och ser och hör dem. Om barnen är äldre är det alltid bra att fråga dem vad de vill hitta på.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag hörde talas om Nannynu! från en kompis som sett företaget från en annonsering.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Lovisa om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag brukar först hämta på förskolan och sedan på skolan runt 16 – 16.30. Sedan, nu under vintern promenerar vi hem vilket tar ca 5 min. Vi brukar hitta på det som känns bäst för dagen, pyssla, baka, leka, rita eller läsa. Vi äter sedan middag tillsammans och pratar om allt mellan himmel till jord, hur dagen varit eller någon spännande upplevelse. Efter middagen spelar vi sällskapsspel eller leker någon lek tills föräldrarna kommer hem runt 19.

Lovisa Hast barnpassning

Kontaktperson

Freja Senke

Marknad & kommunikation