Veckans stjärnbarnvakt

– Linn från Lerum

  • 2019-09-11
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

Linn Högberg nannynu barnvakt

Linn är 18 år och bor i Munkebäck och Lerum utanför Göteborg. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan oktober 2018 och idag jobbar hon åt flera familjer via NannyNu!. Hon studerar sitt sista år på gymnasiet där hon läser det samhällsvetenskapliga programmet med inriktning beteende samt jobbar som timvikarie på ett äldreboende i Lerum. På sin fritid gillar hon att träna, måla och umgås med människor. Vi på Nannynu! tycker att Linn gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Linn nedan.

Allt fungerar jättebra, barnen är väldigt glada över att ha Linn som barnvakt”
Linns barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag älskar att jobba med människor och att vara social. Så att jobba som barnvakt är ett nöje för mig!

Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

Nannynu! är väldigt duktiga på att hålla kontakten och höra hur det går för mig på jobbet.

Vad har du och din kontaktperson för relation?

Julia Sandborgh är min kontaktperson på Nannynu!. Jag tycker att vi har en väldigt bra kommunikation. Jag känner mig trygg med henne och jag kan fråga henne ifall det är något jag undrar över.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Pyssla, spela olika brädspel och leka ute på närmaste lekpark är väldigt populärt också! Olika lekar som kan innehålla fantasi, dans eller olika tävlingar gör vi mycket av.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Lär känna barnen, varje människa är unik och något som gjort jobbet som barnvakt mycket enklare och roligare för mig är att anpassa varje pass efter vad barnen tycker om och känner sig trygga med.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag hittade en annons från NannyNu! när jag letade efter jobb. NannyNu! var den första annonsen jag hittade, så det var bara så det skulle vara!

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Linn om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Varje arbetsdag ser annorlunda ut, beroende på vilken dag, tider eller familj jag jobbar hos. Vanligtvis kommer jag hem till familjen och äter middag med barnen, sen leker vi innan det är dags för mig att göra de redo till läggdags. Ifall vi har lite extra tid kan vi hitta på utflykter med en liten picknick.

Linn Högberg barnpassning

Kontaktperson

Freja Senke

Marknad & kommunikation