Varje år genomför vi en kundundersökning, för att se hur nöjda våra kunder är med oss som företag, vår service och vår tjänst. Det ger oss viktig feedback för att fortsätta utvecklas och ständigt förbättras. I år fick vi väldigt positiv feedback vilket gör oss oerhört glada.

 

99 % av våra kunder är nöjda med sin städare

Detta är något som vi är oerhört stolta över! Våra anställda städare är vår viktigaste tillgång och vi arbetar hårt för att både dem ska trivas med sitt arbete och att våra kunder ska vara nöjd med deras arbete. Vårt mål är att kunna erbjuda samma städare vid varje tillfälle, och det är härligt att det fungerar så väl och vi får positiv feedback om just det.

Jag är väldigt glad att vi haft samma städare nu ett tag. Jag tycker det fungerar bra och jag känner mig trygg med att de vet precis hur allt funkar hemma hos oss.

Marjourie gör ett fantastiskt jobb och är väldigt trevlig och professionell.

May är så duktig och trevlig. Alltid i tid och noggrann

Maria är BÄST.

Nong är lysande!

Shiela är bäst!

Väldigt duktig väldigt trevlig gör ett superbra jobb

Väldigt flexibla och gör ett bra jobb

96 % av våra kunder tycker att vi motsvarar deras förväntningar när det kommer till leverans och service, vilket gör oss oerhört stolta. Vi är mer än nöjda! Fick vi som feedback av en kund

Något annat vi på Tidy.nu strävar efter är att det ska vara lätta att komma i kontakt med oss, att det ska gå fort att få ett svar och att man får den hjälp som behövs. Hela 97% tycker att det går snabbt att komma i kontakt med oss och 96% tycker att det är får den hjälp som de behöver när de är i kontakt med oss.

Alltid kundens bästa för ögonen genom bra kommunikation och snabb återkoppling! Kanonbra städare!!

Tusen tack våra kära kunder för så bra betyg!

Kontaktperson

Jennifer Malmgren