Julia Alrenius, teamledare på Tidynu!

”Att jobba på Tidynu! ger mig möjlighet att utvecklas, både på ett personligt plan men också tillsammans med företaget, och det värdesätter jag högt. ”

Julia, teamledare

Jag tror att alla behöver få känna sig sedda.

Om Julia

Julia Alrenius

Född: 1997
Familj: Fästman David
Roll på Tidynu!: Började 2018 som konsultchef och är idag teamledare.
Bakgrund: Född och uppvuxen i Stockholm, har pluggat positiv psykologi och har tidigare jobbat som plattsättare och i kundtjänst.

Varför jobbar du på Tidynu!?

Att jobba på Tidynu! ger mig möjlighet att utvecklas, både på ett personligt plan men också tillsammans med företaget, och det värdesätter jag högt. Det ger mycket att dagligen ha möjlighet att påverka och förbättra andra människors vardag. De bra villkor som jag som anställd blir erbjuden gör att jag vill ge det lilla extra för att även kunderna ska känna sig speciella och trygga och då blir det kul på jobbet!

Vad är viktigt för att kunderna ska vara nöjda?

Jag tror att alla behöver få känna sig sedda och det kan vi ge våra kunder genom att försöka vara så personliga som möjligt, att lyssna på varje kunds egna önskemål om hur de vill att vi städar deras hem. Att sen följa upp städningen, ta till sig feedback och visa att vi är pålitliga tror jag är de viktigaste delarna för att ha långsiktigt nöjda kunder.

Vad är viktigt för att städarna ska vara nöjda?

Det är samma här, städarna behöver också känna sig sedda, respekterade och trygga. Det är de som faktiskt är hemma och städar hos våra kunder och vi på kontoret behöver lita på deras omdöme. När de är själva hemma i andra människors hem är det viktigt att de har med sig en känsla av trygghet kring att de inte är ensamma och att vi alltid finns tillgängliga för att stötta dem i varje situation som skulle uppstå. Att ställa upp för våra städare, lyssna och respektera dem, tror och hoppas jag gör dem ännu mer nöjda att åka till jobbet varje dag.

Vad gör du när du inte jobbar?

Bland många saker gillar jag att läsa böcker, planera måltider, lyssna på musik, göra yoga, organisera och renovera hemma samt gå på promenader med min sambo. Jag försöker också spendera så mycket tid jag bara kan med människor som står mig nära.