Veckans stjärnbarnvakt

– Ida från Haninge

  • 2018-09-11
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

Ida Dierks nannynu barnvakt

Ida fyller snart 18 år och bor i Haninge, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan april 2018. Idag jobbar Ida åt en familj i Norra Djurgårdsstaden. Hon studerar nu sitt sista år på gymnasiet där hon läser samhällskunskap med inriktning beteende. På sin fritid gillar hon att träna och vara ute i naturen.  Vi på Nannynu! tycker att Ida gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Ida nedan.

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag tycker att det är ett väldigt roligt jobb, inte bara för att det är väldigt socialt utan också för att barn är så roliga att vara med. Det är också underbart att se dem utvecklas.

Vad tycker du om att jobba för Nannynu?

Jag tycker om att jobba på Nannynu! för att man alltid har nära kontakt med sin kontaktperson vilket gör att man aldrig känner sig ensam om man behöver hjälp eller har frågor om något.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Det är olika varje gång jag kommer dit, men de tycker om att leka med tåg, rita, vara ute samt sjunga.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Att vara ute så mycket som möjligt, både för barnen oftast tycker det är väldigt roligt och det är mycket enklare att hitta på lekar utomhus.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag hittade Nannynu! när jag googlade kring att bli barnvakt.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Ida om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

En typisk dag för mig är att jag först hämtar barnen på förskolan. Sedan är vi ute och leker i någon timme för att sedan gå hem och äta middag. Efter middagen brukar vi leka eller göra något barnen vill göra tills deras föräldrar kommer hem från jobbet. Min arbetsdag brukar vara runt 3 timmar.

Ida Dierks barnpassning

Kontaktperson

kontakt nannynu Sophie Åslev

Sophie Åslev

Marknad & kommunikation