Veckans stjärnbarnvakt

– Eva från Nacka

  • 2018-08-08
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

Eva Pakhomova nannynu barnvakt

Eva är 18 år och bor i Nacka, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan januari 2018. Idag jobbar Eva åt en familj i Nacka. Hon studerar sitt andra år på gymnasiet där hon läser ekonomi juridik. Hon har en stor passion för musik. På sin fritid gillar hon även att träna på gym, simma och springa. Vi på Nannynu! tycker att Eva gör ett toppenjobb med barnet hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Eva nedan.

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag tycker att det är kul för att man som barnvakt får lära sig att ansvara för barnets utveckling samtidigt som att barnet fyller ens tid med glädje och inspiration.

Vad tycker du om att jobba för Nannynu?

Jag tycker att Nannynu! är ett mycket bra och ansvarsfullt företag som alltid hjälper till när man undrar över något med sitt jobb. Jag tycker också att det är bra att man har en kontaktperson som man lätt kan prata med.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnet som jag passar har ett stort intresse för såväl lek, sång och pyssel. Nu när det är sommar älskar hon att leka utomhus på tomten. Hon gillar även att leka med lego och givetvis gillar hon också högläsning.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips är att i början skapa bra kontakt med barnet. Visa att du är där för att bli vän med barnet så att barnet kan lita på dig i framtiden.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag fick veta om Nannynu! när jag fick ett brev hem där det var ett jobberbjudande.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Eva om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

En vanlig arbetsdag för mig går ut på att jag hämtar barnet från dagis och sedan promenerar med barnvagn på vägen som leder hemåt. Denna väg går vid en sjö, vilket är fantastiskt då barnet brukar vilja gå runt och titta på den vackra naturen. När vi kommer hem brukar hon vilja leka lite på tomten med sina kompisar. Under tiden börjar jag laga mat och skära ett äpple. Det är mycket viktigt för barnet att få i sig mat när det kommer hem just för att det tar så mycket energi att vara på dagis en hel dag. Efter maten brukar vi läsa, leka och umgås tills föräldrarna kommer hem.

Eva Pakhomova barnpassning

Kontaktperson

kontakt nannynu Sophie Åslev

Sophie Åslev

Marknad & kommunikation