Veckans stjärnbarnvakt

– Elsa från Knivsta

  • 2018-12-04
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1400 barnvakter utnämnd.

Elsa Hagblom nannynu barnvakt

Elsa är 17 år och bor i Knivsta, Uppsala. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan april 2018. Idag jobbar Elsa åt en familj i Centrala Uppsala och Knivsta. Hon studerar sitt andra år på gymnasiet där hon läser samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning på beteende. På sin fritid gillar hon att umgås med vänner. Vi på Nannynu! tycker att Elsa gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Elsa nedan.

Allt fungerar bra med Elsa. Hon är ansvarsfull, pålitlig och bra på kommunikation”
Elsas barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Varje gång man kommer till familjerna har barnen nya saker att visa eller berätta, vilket är kul. Att jobba som barnvakt är kreativt och aktivt jobb vilket jag gillar.

Vad tycker du om att jobba för Nannynu?

Det känns som ett säkert och pålitligt företag. Det är trevlig personal som är hjälpsamma och svarar fort. Det är skönt att ha en kontaktperson som man alltid kan vända sig till, det uppskattar jag mycket! Man får också mail varje månad med information, lönebesked och lönerapportering.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Det är olika hos olika familjer men det går att anpassa. Men ofta gillar de att bygga lego, göra pärlplattor eller läsa böcker.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Barnen gillar ofta när man hittar på saker istället för att bara sitta hemma. Man kan leka eller gå ut, tex. till lekparken, vilket ofta är uppskattat. Att lyssna på vad barnen vill göra funkar ofta och de blir nöjda och glada.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Via en reklam som jag tyckte verkade intressant, jag skickade in en intresseansökan och blev kontaktad kort efter.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Elsa om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Det är olika beroende på hos vilken familj jag jobbar. Ofta gör jag middag, sen leker vi lite och sen lägger jag barnen. Annars kan det vara att fixa lunch och sedan leka. Ett arbetspass brukar oftast vara 3-4 timmar.

Elsa Hagblom barnpassning

Kontaktperson

kontakt nannynu Sophie Åslev

Sophie Åslev

Marknad & kommunikation