Cornelia Alrenius, teamledare på Tidy.nu

”Jag tycker det är viktigt att alla ska få känna sig sedda och hörda på sin arbetsplats och att alla ska få vara den man är. Den känslan sänder mina chefer och kollegor ut dagligen” 

Cornelia, teamledare

Jag jobbar tillsammans med människor som är drivna och ständigt vill utveckla Tidy.nu

Om Cornelia

Cornelia Alrenius

Född: 2000
Familj: Sambo Fredrik
Roll på Tidy.nu: Började på Tidy.nu år 2021 som kundansvarig och idag teamledare och rekryteringsansvarig
Bakgrund: Jag är uppvuxen i Stockholm, pluggade psykologi och beteendevetenskap på gymnasiet och har tidigare jobbat på Ica Maxi som kassa personal med extra ansvar som kassaledare.

Varför jobbar du på Tidy.nu?

Att jobba på Tidy.nu ger mig stora möjligheter att utvecklas både på ett personligt plan och inom min roll som teamledare. Jag tycker det är viktigt att alla ska få känna sig sedda och hörda på sin arbetsplats och att alla ska få vara den man är. Den känslan sänder mina chefer och kollegor ut dagligen. Jag jobbar tillsammans med människor som är drivna och ständigt vill utveckla Tidy.nu till en bättre arbetsplats och att jobba tillsammans med människor som delar samma värderingar som jag, inspirerar mig.

Vad är viktigt för att kunderna ska vara nöjda?

Jag tror det är viktigt att vara lyhörd, flexibel i vår tjänst och att kunder känner förtroende. Något jag har märkt under mina år på Tidy.nu är att ingen kund är den andra lik. Ju mer man lär känna varje individuell kund och lyssnar till deras önskemål, desto lättare är det att erbjuda just det dom behöver. För mig är det viktigt att våra kunder känner att dom kan lita på oss men att bygga förtroende är en process som ofta tar tid. Jag tror att om vi fortsätter bygga på våra relationer, visar vad vi står för och håller det vi lovar så tror jag att våra kunder kan känna ett förtroende och vara nöjda med sitt val av företag.

Vad är viktigt för att städarna ska vara nöjda?

Jag tror även här att det är viktigt att våra städare känner sig sedda och hörda och får den respekten dom förtjänar. Jag tror deras arbete kan komma med en del ansträngningar och med det behöver dom känna stöttningen i olika situationer som kan uppstå och att vi litar på deras ord och omdöme. Jag är övertygad om att det är viktigt att lyssna och ta till sig feedback och visa att vi jobbar tillsammans. Jag tror också det är viktigt att man har roligt tillsammans och fortsätter lära känna varandra. Att jobba som städare kan ibland vara något ensamt så vi försöker ofta ha ”get togethers” och middagar tillsammans.

Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar brukar jag bland annat spendera tid med min syster och hennes barn, laga mat, bakar tårtor och lyssna på musik och podcast. På hösten gillar jag att plocka svamp och spendera tid i skogen, och på sommaren gillar jag att köra motorcykel. Självklart är jag mycket med min sambo också.

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Tidynu AB, orgnr. 556936-1586 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata